Транспорт Беларус

Беларус

Превоз с камион до Минск, Гомел, Могилев, Витебск, Гродно, Брест и др.

207 560 кв. км

територия

94 000 км

общо пътища

933 км

високоскоростни пътища

Беларус има 94 000 километра пътища, всички с твърда настилка. В страната има 13 пътни артерии със статут на магистрали, като 7 от тях са част от международни транспортни линии. За 8 от магистралните пътища се заплаща такса преминаване по специфична система за отчитане.

Пътното покритие е доста по-слабо от това в останалата част от Европа, но връзките между основните градове, както и съседните държави са добре изградени и поддържани. През последните години поради благоприятните търговски споразумения, товарооборотът между Беларус и съседните държави, включително България се увеличи значително.

Беларус се явява и топ търговски партньор на Русия и оборотът между двете страни стабилно нараства през изминалите 5 години.

Разширените обеми се съчетават със специфики на местното законодателство, които изискват намесата на специалист в документообработката, както и опитни водачи, запознати с особеностите на пътя.

През последните 10 години ние насочихме усилията си към създаването на качествена транспортна услуга за Беларус и страните от ОНД. Модерни и добре оборудвани камиони, техническа грамотност и отлично владеене на руски език са в основата на успеха ни. Водачите ни са отлично подготвени за транспортната обстановка и знаят как да защитят интереса на фирмата и клиентите й.Превозваме за и от Беларус:

 • палетизирани и непалетизирани товари
 • групажни и цели товари
 • случайни и редовни превози
 • храни и напитки
 • товари, изискващи специфичен температурен режим.

Транспортните ни канали могат да минават през Украйна или директно от ЕС, като най-често обслужваме и Европейската част на Русия. Това не ни ограничава и предлагаме транспорт до всяка точка на страната чрез влизане през други съседни държави.

Наши камиони с дестинация Беларус потеглят поне два пъти месечно. През изминалата година по дестинацията сме превозили над 350 тона товар и регистрираме чувствително нарастване на интереса.  Срокът на доставка се определя от крайната дестинация, но в общия случай варира между 5 и 7 дни.

Нашите предимства са:

 • Десетилетие интензивен опит в доставките от и за Беларус
 • Ежеседмични доставки от и за Русия и страните от ОНД
 • Възможност за директна доставка от и за Беларус от всяка страна в ЕС
 • Отлично владеене на руски език и практически знания за транспортната система на страната
 • GPS проследяване и стриктно спазване на поетите ангажименти
 • Адекватни цени директно от транспортната фирма!

С течение на времето BG MAX TRANS се оказаха доверени и надеждни партньори, на които имаме доверие и с които бихме работили занапред. Като партньори, уважаваме тяхната стриктност и лесната комуникация.

Михаил НедевУправител, "КАЛИСТО" ООД

Направете запитване за да получите изгодна оферта до един час.  Работете директно с транспортната фирма, на която можете да разчитате!

Директна линия за контакт: +359 878 330038