Транспорт Русия

Русия

Превоз с камион до Москва, Санкт Петербург, Новосибирск, Екатеринбург, Нижни Новгород, Самара, Омск, Казан, Челябинск, Ростов на Дон, Уфа, Воронеж, Волгоград, Перм др.

17 100 000 кв. км

територия

933 000 км

общо пътища

26 000 км

високоскоростни пътища

Транспортната мрежа на Руската федерация е една от най-големите в света. Националната мрежа от пътища се простира от Калининград на запад до Камчатка на изток, а големите градове като Москва и Санкт Петербург се обслужват от интензивна и разрастваща се транспортна система.

Русия има 933 000 км. път, от който 755 000 км. е с покритие.  През страната минават десетки пътища с голямо регионално значение и няколко от най-важните транспортни коридори в света. Милиони камиони ежедневно прекосяват страната, явяваща се голям производител и голям консуматор на стоки. Независимо от политическата и икономическа обстановка, Русия остава ключов икономически партньор на България и страните от ЕС и важен пазар за всички експортно ориентирани български предприятия.

През 2014 г. Русия е изнесла за ЕС стоки на стойност 181 269 милиона евро. Страната изнася машини и транспортно оборудване, продукция на стоманената си индустрия, горива, масла и пасти. Същевременно в Русия се внасят машини и стоки от ЕС, Китай и Турция за милиони евра.

Въпреки интензивния поток, транспортната обстановка в страната е сложна, поради високия процент инциденти и качеството на пътната настилка. Затова опита и знанията на водачите имат огромно значение за успешното изпълнение на автомопревозите на територията на Руската Федерация.

През последните 10 години ние насочихме усилията си към създаването на качествена транспортна услуга за Русия. Модерни и добре оборудвани камиони, техническа грамотност и отлично владеене на руски език са в основата на успеха ни. Водачите ни са отлично подготвени за транспортната обстановка и знаят как да защитят интереса на фирмата и клиентите й. Превозваме за и от Русия:

 • палетизирани и непалетизирани товари
 • групажни и цели товари
 • случайни и редовни превози
 • храни и напитки
 • товари, изискващи специфичен температурен режим.

Транспортните ни канали могат да минават през Украйна или директно от ЕС, като най-често обслужваме Европейската част на Русия. Това не ни ограничава и предлагаме транспорт до всяка точка на страната, чрез влизане през морска граница или маршрут Турция-Грузия-Азербайджан-Каспийско море.

Наши камиони с дестинация Русия потеглят поне два пъти седмично. През изминалата година по дестинацията сме превозили над 1500 тона товар и през тази година вече регистрираме около 20% увеличение. В зависимост от дестинацията сроковете на доставка варират, като за европейската част на Русия доставяме за 7 дни, а за останалата до 15 дни.

Нашите предимства са:

 • Десетилетие интензивен опит в доставките от и за Руската федерация
 • Ежеседмични доставки от и за Русия и страните от ОНД
 • Възможност за директна доставка от и за Русия от всяка страна в ЕС
 • Отлично владеене на руски език и практически знания за транспортната система на страната
 • GPS проследяване и стриктно спазване на поетите ангажименти
 • Адекватни цени директно от транспортната фирма!

Като фирма с основна дейност „търговия“, ние имаме нужда от надежден партньор, на когото да разчитаме за точност, коректност и сигурност при доставките. Ние намерихме този партньор в лицето на BG MAX TRANS. С удоволствие ще продължим да работим заедно, запазвайки отлични фирмени и междуличностни взаимоотоншения.

Мира Петрова
Мира ПетроваМАГ 97 ООД

Направете запитване за да получите изгодна оферта до един час.  Работете директно с транспортната фирма, на която можете да разчитате!

Директна линия за контакт: +359 878 330038