Транспорт Украйна

Украйна

Превоз с камион до Киев, Харков, Днепропетровск, Одеса, Донецк, Запорожие, Лвов, Кривой Рог, Николаев, Мариупол, Луганск, Макеевка, Винница, Симферопол, Севастопол, Херсон, Полтава, Чернигов, Черкаси и др.

Разположението на Украйна прави страната важен транспортен възел за международните пътища, свързващи изтока и запада, севера и юга. През страната минават основните Европейски транспортни коридори № 3, 5, 7, 9, както и Евро-Азиатския пътен коридор през Кавказ TRACECA.

603 628 кв. км

територия

169 422 км

общо пътища

8 273 км

високоскоростни пътища

В сектора са заети 7% от населението и той формира 11% от вътрешния брутен продукт на страната. За съжаление нивото на пътищата се определя като базисно и покрива само основните транспортни нужди на Украйна. Подобряването на пътните настилки и разширяването на съществуващите пътища се случва много бавно, което е причина за високата себестойност на транспорта като цяло.

Поради тази причина подготовката и опита на водачите са основно условие за успеха на транспорта в Украйна. През последните 10 години ние насочихме усилията си в разработването на рентабилна, но сигурна транспортна услуга за Украйна и съседните държави. Модерни и добре оборудвани камиони, техническа грамотност и отлично владеене на руски език са в основата на успеха ни. Водачите ни са отлично подготвени за транспортната обстановка и знаят как да защитят интереса на фирмата и клиентите й.Превозваме за и от Украйна:

 • палетизирани и непалетизирани товари
 • групажни и цели товари
 • случайни и редовни превози
 • храни и напитки
 • товари, изискващи специфичен температурен режим.

Транспортните ни канали минават през Украйна и когато обслужваме Европейската част на Русия и Беларус. Това не ни ограничава и предлагаме транспорт до всяка точка на страната чрез влизане през други съседните държави.

Наши камиони с дестинация Украйна потеглят поне два пъти седмично. През изминалата година по дестинацията сме превозили над 800 тона товар и въпреки усложнената политическа обстановка, регистрираме устойчив ръст.  Срокът на доставка зависи от крайната дестинация, но в общия случай е до 5 дни.

Нашите предимства са:

 • Десетилетие интензивен опит в доставките от и за Украйна
 • Ежеседмични доставки от и за Русия и страните от ОНД
 • Възможност за директна доставка от и за Украйна от всяка страна в ЕС
 • Отлично владеене на руски език и практически знания за транспортната система на страната
 • GPS проследяване и стриктно спазване на поетите ангажименти
 • Адекватни цени директно от транспортната фирма!

Изпробвали сме няколко фирми преди да открием БГ Макс Транс ,защото доставките ни постоянно закъсняваха и се оскъпяваха. Фирма БГ Макс Транс се прояви като надежден и лоялен партньор организирането и осъществяването на транспорта и логистиката на Мева България ЕООД. Нашите намерения са за работа и в бъдеще с БГ Макс Транс.

Светослав Ценов
Светослав ЦеновуправителМева България ЕООД

Направете запитване за да получите изгодна оферта до един час.  Работете директно с транспортната фирма, на която можете да разчитате!

Директна линия за контакт: +359 878 330038